Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

CAMPINGAZ ADELAIDE 3 CLASSIC L

Přidat recenzi

Plynový gril - Campingaz - plynové - 2800 cm2 - 48 kg - 14 kW - litinové

Gril Campingaz ADELAIDE 3 CLASSIC L Kontaktní gril - přímé pečení Kontaktní grilování je způsob grilování při kterém je pokrm v přímém kontaktu s rozžhavenou plochou.... více »

Kde koupit

Daniela H.

Daniela H.

Přidáno: 4. května 2012

Doporučuje produkt
  • Rychle se nahřeje, levný provoz, prakticke litinové rošty, tuk nekape do ohne, lze grilovat i male kousky masa/zeleniny, pojízdný
  • Po 1,5 roce používání se začal loupat kryt - černá barva - plast rukojeti není barevně stálý. Odkládací plochy trochu vybledly a originální pláštěnka je strašně drahá. (koupili jsme neorig. v J y s k u.

Celkově jsme spokojení, ráda využívám i pro grilování 1 porce, protože je to rychlovka a lepší chuť než z pánvičky :-)
Jinak výhody již vyjmenované výše. Určitě jsme spokojenější než s grilem na dřevěné uhlí, který jsme používali občas.

Ověřený zákazník Topsport Modrý

David

Přidáno: 25. dubna 2012

Zakoupeno v Topsport Modrý

• Nešizený výrobek (váha cca 50kg), poměrně hezký design, prakticky využitelný
  • Složitý návod na sestavení

Praktický gril pro každodenní používání

• Ne (1)
Ověřený zákazník E-Outdoor

Marcela

Přidáno: 12. dubna 2012

Zakoupeno v E-Outdoor

Doporučuje produkt
  • Ještě jsme gril mockrát nepoužili
  • Známe ho od dcery,která má stejný

Protože ho má dcera a je s ním spokojená
Zatím s ním moc zkušeností nemáme

• Ne (2)
Ověřený zákazník 123shop.cz

Mirek

Přidáno: 12. dubna 2012

Zakoupeno v 123shop.cz

Doporučuje produkt
  • Velká pracovní plocha, pěkný design, litinové rošty, přehledný návod na montáž
  • Musím měnit plynovou láhev za menší, postrádám jednoduchá doporučení na grilování

Dříve jsem používal od stejného výrobce lávový gril, od tohoto typu čekám ještě lepší výsledky

• Ne (3)

Přidáno: 10. července 2011

Zakoupeno v Grilguru.cz

• velká plyn. bomba se nevejde do vozíku

dobrý gril

• Ne (1)
Radka

Radka

Přidáno: 28. června 2011

• Snadná odsluha, možnost grilovat na litinové mřížce,nebo plotýnce.
  • Nemám

Doporučuji,maso krásně ugrilované-nemá chybu. Velká spokojenost.Měli jsme již 3 grily, toto je jednoznačně favorit.

Redmit

Přidáno: 21. června 2011

Zakoupeno v Grilguru.cz

• Je to ideální gril pro menší i velké grilování společně s rodinou nebo přáteli. Uživatel má velkou možnost připravovat více druhů masa a přitom grilovat i zeleninu, snadná údržba a čištění. Gril je masivní a pevný. Výrobek vykazuje dlouhodobost a stálost, očekávám dlouhou životnost a potěšení z grilování.
  • Zatím jsem nic proti tomuto výrobku nenašel.

Doporučuji tento výrobek všem, kteří si chtějí užit pěkného léta při grilování s přáteli nebo rodinou. Také tento výrobek doporučují jako výborný dárek k narozeninám nebo za maturitu, státnice, jako svatební dar rozhodně také dokáže velmi potěšit. Jeho cena je dostupná a pro zákazníky, kteří mají rádi kvalitní zboží s předpokládanou dlouhou dobou životnosti a rádi nakupují doma v pohodlí na základě svého rozhodnutí bez nátlaku prodejce v kamenném obchodě. Všem, kteří si tento gril zakoupí přeji šťastné prožitky a vychutnání připraveného jídla při grilování.

Přidáno: 9. června 2011

Zakoupeno v Grilguru.cz

• Gril má velký výkon, pěkný design. Jednoduché ovládání i údržba.
  • Manuál pro sestavení je sice obsáhlý, ale některé malé detaily si musí člověk odvodit a domyslet.

S grilem jsem spokojený, výhodou jsou také tři nezávislé hořáky, litinová plotna je dobrá pro např. mleté maso nebo zeleninu.

• Ano (5)

Tomáš JUZA

Přidáno: 30. května 2011

(Upraveno 30. května 2011)

Zakoupeno v Grilguru.cz

• gril velmi stabilní konstrukce, polopatický návod, rychle se nahřívá a dobře griluje, dobře se čistí
  • nevejde se česká 10kg PB láhev - musí být bokem - komplikuje manipulaci, součástí spojovacího materíálu by mohlo být více podložek,

Gril je velmi robustní, i když kompaktní - vše je z kvalitních a plnohodnotých materiálů. Díky kolečkům snadná manipulace - váží bez bomby cca 50kg. Oproti podobným je to "kus železa" a ne žádné slabé plíšky, které se bortí už při skládání, natož případná manipulace. Výhodou je dělená grilovací plocha-rošt a plotna. Potěšila nahřívací mřížka. Dodává se rozložený, návod je propracovaný, takže i přes poměrně velké množství dílů se dá jednoduše složit. Rošt i plotna se dobře čistí. To samé hořáky. Rychle se nahřívá, dobře se reguluje. Veliká nevýhoda je, že se na místo tomu připravené nevejde 10kg PB láhev. Vyřešil jsem sklopnou poličkou po boku a do prázdného prostoru "mezi nohama" jsem udělat velkou polici. Cena není z nejnižších, ale kvalita výrobku je spíše ještě výše. Gril se hodí na každou zahradu, terasu, na malé grilování ke svačince i na větší párty. Dobré jsou odkládací boční plochy a držáky na náčiní. Dobré je ještě před prvním použitím natřít dřevené části lazurou, voskem, olejem - jsou asi jen namořené.

• Ano (8)
Ověřený zákazník Noto.cz

Standa

Přidáno: 12. dubna 2011

Zakoupeno v Noto.cz

• dobrá cena
  • je mobilní
  • do stojánku pod grilovací prostor se nevejde 10kg lahev, musí být na zemi a při přemisťování se musí odpojit a odnést zvlášť, originál 5kg lahve se u nás nemění pouze se musí přepoštět-dost nebezpečné

držák pro 10kg lahev se musí upravit- snížit. jinak spokojenost s grilováním, je to dobrota

• Ano (6)

Jan Grim

Přidáno: 19. března 2011

• Rychlost grilování,jednoduchá obsluha,
  • Velká váha.

Jednoduchost obsluhy.Doporučuji v této třídě koupit.

• Ano (6)
Ověřený zákazník Maxsport.cz

kopecka

Přidáno: 21. června 2010

(Upraveno 21. června 2010)

Zakoupeno v Maxsport.cz

• ano jsem spokojená