CAMPINGAZ RANCHO CLASSIC
Plynový gril - Campingaz - plynové - 1500 cm2 - nerezové / chromové - 19 kg - 7 kW Gril lávový - Jednoduchý lávový gril s dvojitým ocelovým hořákem, který umožňuje nezávislé grilování pouze na polovině nebo na celé ploše roštu - Piezoelektrické zapalování - ... více »
od 2 549 Kč
0% | (0) |
Všechny recenze CAMPINGAZ RANCHO CLASSIC
Ján Lacko
Přidáno: 1. června 2011
- Lehký, relativně levný, snadná údržba, výborné výsledky
- Chrom made in PRC, mohl být nerez!
Za danou cenu - mám provedení bez okénka a teploměru,
výborný a můžu jenom doporučit!
Jednou ročně zpravidla na podzim vyberu kameny, dám je do síťky z králičího pletiva a zahřeju PB hořákem - velkým, do červena - vypálí se tuky a jiné částice!
- Skvela obsluha zadne uhli a hlavne dym:-)
CAMPINGAZ RANCHO CLASSIC je jednoduchý lávový gril. Není náročné jeho složení takže se dá říci, že tento gril složí každý. Po složení grilu zjistíte, že má dobrou stabilitu tak se nemusíte bát, výkyvy které gril má nejsou na závadu. Velmi dobrou výhodou je regulování teploty. Dva hořáky umožňují grilování na polovině nebo na celé ploše roštu. Viko je vybaveno sklem a teploměrem pro kontrolování teploty a vzhledu připravovaného pokrmu aniž by jste víko zvedli. Po straně grilu je jeden sklopný stolek. Co se týká výkonu jsem spokojen a myslím si, že pokud si tento výrobek zakoupíte budete také spokojeni. Jinak Lávové kameny jsou velmi dobré, dlouho vydrží a nemusíte se bát, že když bude s pokrmu odkapávat hodně tuku tak, že vám vzplane oheň. Pod grilem je malá nádobka kam se stahuje odkapávající tuk z pokrmů.
Pouze doporučuji si z grilem hned koupit připojovací sadu Campingaz (regulátor, hadice, sponky).
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí