Campingaz Rancho Super
Plynový gril - Campingaz - plynové - 1500 cm2 - nerezové / chromové - 20 kg - 7 kW Typ zahradního grilu: plynový Typ ohřevu: lávové kameny Výkon (W) (kW): 7 Spotřeba plynu (kg/hod): 0.51 Hořáky: 2 Poklop: s okénkem Šířka roštu (cm): 50 Hloubka roštu (cm):... více »
od 2 974 Kč
- 2 hořáky
- Teploměr
- Skleněný průhled
- 2 odkládací stolky
- Návod na montáž by si mohl vzít příklad z IKEA
- Zapalování dělá hluk
Ani se nepokoušejte kupovat 2kg bomby, nepasují (musíte si koupit nějakou redukci) na dodávanou montážní sadu-10kg lahev je bez problémů.
V kategorii < 4000 jasná volba
Robert
Přidáno: 18. července 2011
- Odpadájí starosti na koupi gril...uhlí, plánek je zřetelný pokud člověk není ... Jinak dobrá regulace hořáků ,výhoda postraních odkládacích polic. Prý dát pozor nato že jsou horké ne nejsou.,Potom velká výhoda že má poklop a to i s prosklením drží teplotu a jde vydět na ty dobroty co se dělají doporučuji
- Mám problém s tou elektrickou jiskrou nějak nezapaluje
Dobrá cena s porovnáním jiných kupujem značku ne funkčnost.Velmi snadná montáž.Cena je velmi nízká nato že to je gril na plyn.Hlavně tento lechce přenosný gril je výhoda i na byt prostě nikdo neví že ho máte nečoudí jen sousedi ucítí vonavou pečínku
- nízká cena,
- dobrá užitná vlastnost
- po rozbalení a započatí montáže, zjištění že spodní nosné rámy jsou oba levé (při představě vše balit a vracet jsem radši dokončil kompletaci grilu s tím, že to není "ono"), v návodu není uvedeno jaké doplňky ke grilu možno dokoupit-držáky na grilovací tyč..
gril při výběru poměr ceny/užitná vlastnost,
dost náročná montáž (stavebnice)
jinak grilování OK, pokud Vám stačí obyčejný plechový gril na občasné grilování
- dost dobrý
- návod ke skládání je utrpení a nedokonalý,kdybych neměl svůj Camping gaz,tak jsem to strašně špatně skládal pro kamaráda,kterému jsem jej u Vás koupil.
Dle mých recenzí si jej vybral kamarád a já jsem jej mohl jen doporučit.Používání v pořádku a snadné,ten svůj mám více jak 15 let a s malými opravami jako hořák a nebo spodní hliníková deska je s ním radost grilovat.Ale to patří ke každému používanému předmětu v této kategorii.
Koupě to byla velmi výhodná,funguje bezvadně,některé díly jsou zpracovány snad v Číně.Použití -vždy poruce pro jakoukoliv příležitost,myslím, že cena odpovídá.
Zobrazuji 1 - 17 ze 17 recenzí