Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Werco Sentinel

Přidat recenzi

Gril na dřevěné uhlí - Hecht - na dřevěné uhlí - 2400 cm2

KING GRIL SENTINEL KING GRILL Zahradní gril - Zahradní grily | Grily na dřevěné uhlí - Zahradní gril KING GRIL SENTINEL : Zahradní gril z ocelového plechu je ošetřen... více »

Kde koupit

0% (0)

Doporučení od zákazníků

11 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(20 z 20 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Fakt dobrý gril. Sestavení, které zvládne každý, jsem byl nadšen jak vše pasovalo a šlo hladce sestavit ( ruku na srdce, to je bolest snad každého výrobku, že něco někde nepasuje)

Všechny recenze Werco Sentinel

Michal

Přidáno: 8. května 2012

• Velký kvalitní materiál,
  • není skladný

Kdo občas dělá velké grilovačky jistě jej ocení. Jeden mám pro sebe a druhý jsem dal jako svatební dar. Dobré fotky a popisky jsem si přečetl na Namir.cz

Přidáno: 7. května 2012

ok

Přidáno: 6. května 2012

Doporučuje produkt
  • Opravdu bytelný gril.Montáž také podle návodu bez problémů.
  • nic

• perfektně zabaleno
  • všechno pasuje jak má
  • silný plech
  • úžasný doplněk k domu
  • stejná-velká radost za o hodně míň peněz

Díky panu Martinovi Necidovi, který zde v recenzích popsal přesně kam patří těch pár atypických šroubků jsem zvládl montáž úplně hravě. Díky :-)

Přidáno: 27. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Veliký gril, bytelnost, 2 topeniště, možnost uzení (i když spíše douzování), poměrně snadno se převáží.
  • Hmotnost (35kg), hůře se čistí

Zatím spokojenost, gril vypadá bytelně a zdá se, že s námi ještě nějaký čas pobude. :)

Přidáno: 23. dubna 2012

• super, teď jsme viděli v obchodě podobný - NESROVNATELNÉ
  • NIC

Doporučujeme všem, kteří mají rádi trochu víc neř jen klasické grilování

Přidáno: 22. dubna 2012

Zakoupeno v 123shop.cz

supr gril, snadné složení dle plánu a následné fantastické grilování.... moooc velká spokojenost. všem doporučuji!!!!

Milada

Přidáno: 21. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Vzhledově krásný gril z festovního materiálu.
  • Po sestavení jsem byla nadšena a těším se až ho vyzkouším.
  • Trochu nejasné obrázky v návodu. Tápali jsme v sestavení popelníku.

Tento gril bych doporučila, i když zatím jsem nezkoušela v něm grilovat. Vypadá ale perfektně promyšlený do všech detailů, pro profesionální grilování.

Přidáno: 14. dubna 2012

• design,poměr cena výkon
  • zatím nic

Doporučuji

Votrubová Jana

Přidáno: 10. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Výběr možností topení.Velikost roštu.

Užitná hodnota a cena velmi výhodná

Matúš Peteja

Přidáno: 4. dubna 2012

• Celkový koncept grilu
  • Vhodný jak na grilování, tak na dušení nebo uzení.

Výborný gril osvědčeného tvaru. Vhodný pro přímé i nepřímé grilování nebo uzení. Dostatečná grilovací plocha i pro větší rodinnou párty. Provedení odpovídá ceně- kdo che masivnější materiály, musí sáhnout do kapsy daleko hlouběji a koupit Smokey Fun, který však stojí několikanásobně víc. Ale i při trošku subtilnějších materiálech je gril velmi spolehlivý. Na základě mých zkušeností si ho koupilo už asi 5 známých a i po 3-4 letech jsou s ním maximálně spokojeni. Jediné, co bych na něm vylepšil je přidání odpouštěcího ventilu na mastnotu z dna hlavní "vany". Ale jinak můžu jen a jen doporučit.

Jiří

Přidáno: 29. března 2012

(Upraveno 29. března 2012)

Doporučuje produkt
  • Vynikající grilování a ještě lepší uzení.Tlouštka použitého materiálu.
  • Návod na sestavení, nečitelné číselné pozice příslušenství k sestavení grilu.

Výrobek spliňuje všechny očekávané předpoklady,životnost se ukáže po delším užívání grilu.

Přidáno: 18. března 2012

(Upraveno 18. března 2012)

• super balení
  • rychlá montáž
  • pěkný vzhled
  • 100% funkční
  • nic

mohu jen doporučit, za tyto peníze zatím to nejlepší co jsem vyzkoušel !! jen návod malinko horší ale dá se to zmáknout na 1* Po rozbalení má člověk pocit že je to zase nějaký šunt ale opak je pravdou, po montáži zjistíte že gril má vše co potřebujete a že i kvalita je velmi dobrá !!!

Přidáno: 14. ledna 2012

ano
obsluha snadná přemístitelnost,

Přidáno: 15. srpna 2011

Zakoupeno v Namir.cz

Velký gril, ale poněkud s horší presností dir při jeho montaži.

Alena

Přidáno: 7. srpna 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• různé možnosti úpravy jídil, grilování, uzení vše velmi chutné

gril je praktický, že je pojízdný, takže v nepřízni počasí se přejede na jiné vhodné místo, je s ním snadná manipulace,masíčko i zelenina jsou výborné, vyzkoušely jsme špízy, plátky, pečené brabory, zeleninu a vše vynikající, určitě bych ho doporučila všem milovníkům grilování

ivma

Přidáno: 28. července 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• vypadá opravdu kvalitně a bitelně ve srovnání i s mnohem dražšími obdobnými výrobky, propracovaný a vychytaný
  • super design
  • některé části 100% nepasují, ale na funkci to nemá vliv, taky nám chybělo pár šroubků a přebývaly matky, ale opět to nakonec ničemu nevadí :-)

fakt super, doporučuji! navíc přes 123shop je doprava zdarma

Petra

Přidáno: 21. července 2011

• kvalitní materiál
  • vše do sebe zapadalo
  • heký desing
  • chybý návod na provoz grilu

S grilem jsme maximálně spokojený, maso štavnatý. Gril je kvalitní, stabilní a má pěkný desing. Gril je snadný postavit. Zvládla to i moje máma za 2hodiny. Rozhodně všem doporučuji.

Dagmar Vašická

Dagmar Vašická

Přidáno: 18. července 2011

• - pevná konstrukce
  • - vše do sebe pěkně zapadá, nic nevrže, nezadrhává...
  • - hezké a kvalitní zpracování (ve skutečnosti mnohem elegantnější než na fotografiích)
  • - promyšlené detaily
  • - využití pro malé i velké grilování, vč. možnosti uzení
  • - snad jen - ne příliš vydařený návod pro montáž
  • - žádné jiné slabiny jsme neodhalili

Nepočítám-li montáž, kterou za mne udělal můj muž, tak musím konstatovat, že tento gril mne uchvátil od prvního osahání. Opravdu mne mile překvapilo kvalitní zpracování (síla plechu grilu je 1,5mm), pevnost konstrukce a množství drobných detailů, které požitek z grilování jen umocní. Gril má tři možnosti využití: Malé grilování, velké grilování + možnost douzování. Pod roštem, na kterém leží uhlí je i rozměrný plech, který zabraňuje propalování grilu. Rošty, jsou dělené a jako takové jsou z pevnějšího materiálu, který slibuje, že se po čase teplem hned tak nezkroutí. Samozřejmostí je možnost polohování výšky roštu a také odkládací nahřívací plocha. Příjemné je, že při otevření víka se grilovací mřížka nadzvedne a předsune, takže si nepálíte ruce ani se nemusíte přes odkládací poličku, která je vpředu, nikam naklánět. Myslím, že za zmínku stojí i to, že se dobře čistí, neboť menší část grilu, která by jinak byla pro odstraňování popela hůře dostupná, má z boku dvířka.

Závěr: Grilujeme rádi a často a za ta léta jsme odzkoušeli hodně výrobků ve střední cenové kategorii, ale tak spokojení, jako s tímto grilem, jsme dosud nebyli. Tento gril skutečně předčil naše očekávání a já jej mohu jen vřele doporučit.

• Ano (8)

Přidáno: 17. července 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

S grilem jsme maximálně spokojení a splnil naše očekávání.

Lydie

Přidáno: 14. července 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• více funkci ve výrobku,
  • propracovaný desing
  • tak,jak říkají i jiní - slabý návod - náročné sestavení výrobku

dobrá koupě, ale ještě se s ním seznamujem.

Ondřej Dostál

Přidáno: 30. června 2011

(Upraveno 5. července 2011)

• Cena
  • Provedení
  • Funkce
  • Složitější montáž
  • Absence návodu k montáži
  • Absence návodu k užívání

Naprosto ideální poměr cena/výkon. Jediné co mě hned na začátku odradilo byla montáž a to zejména kvůli nevhodnému návodu(celková doba montáže 3hodiny/1člověk)..některé typu šroubků jsme pak musel ještě při provozu prohazovat, jelikož až po té jsme pochopil kam který patří. A na konci mi jedna matička chyběla a 2 šrouby přebývaly. Chybí také nějaký návod pro používání. Co se týče samotného grilování, tak jsem zatím žádnou chybu nenašel. Rošty jsou pěkně masivní a z dobrého materiálu. Brikety se pokládají také na rošt a popel padá na přiložený plech. Zhavé uhlí se tak v podstatě vůbec nedostane do kontaktku se samotným tělěm grilu, takže si myslím, že by měl i dostatečně vydržet.

• Ano (4)

Jarda

Přidáno: 18. června 2011

Zakoupeno v Namir.cz

• Dobrá cena, pěkný design, dobré provedení,grilování je zábavou.
  • Zatím nic

Tento gril znám od kamaráda,taže rozhodnutí bylo jednoznačné.Propracované detaily,vzhled a výsledky grilování skutečně stojí za to.

Josef Skopový

Přidáno: 15. června 2011

(Upraveno 15. června 2011)

• dobrá myšlenka
  • zákazník musí být kutil a mít zájem vše správně složit

celkově hodnotím jako výborné

petr.urban

Přidáno: 10. června 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• Dobrá cena, pěkný design, dobré provedení. Po prvním grilování spokojenost.
  • Návod k montáži je místy nečitelný a nesouhlasí s provedením výrobku.

Rozhodně doporučuji. Montáž potřebuje více zručnosti a díky návodu i fantazie.

Přidáno: 7. června 2011

Mam rad grily s poklici - maso zustane stavnate a neni vysusene. Gril vyborne tahne, i kdyz nefouka vitr.

Michal

Přidáno: 6. června 2011

Zakoupeno v Namir.cz

• Propracované detaily, např otevíraná malých dvířek. Druhý plech na kterém hoří uhlí a nepálí se hlavní grill. Plech je silný 1,5mm. Topeniště lze posouvat blíže a dále od roštu!! Víko grilu dobře těsní a komínkem jde kouř,praktický teploměr
  • grill se déle staví

Grill se déle staví, ale výsledek stojí za to. Kámoši ho záviděli, za necelý čtyři tisíce je to pořádný grill. grilovali jsme na něm celý večer pro patnáct lidí. Grill má větší rozměry, stojí te u něj zpříma. Výborná je odkládací plocha a pohyblivý rošt na dohřívání již ugrilovaného jídla.

• Ano (7)
Martin Necid

Martin Necid

Přidáno: 4. června 2011

• Kvalitně roboticky vyrobený gril a udírna, kde vše pasuje jak má. Po smontování je to betelný kousek. Navrhnul to někdo, kdo sám rád griluje, protože to je vymakané do posledního detailu. To nedělal žadný debil ala Kalousek nebo Nečas.
  • Tak bych si představoval všechny stavebnice pro kutily.
  • Samozřejmě taky ten gril - lokomotiva úžasně vypadá.
  • Blahopřeji autorům a vyrobci. Moc povedené dílo. Tuto mašinku bude chtít mít na zahradě asi každý.
  • Na tu kvalitu mě velmi překvapila i cena. Kam se hrabe lávový nebo plynový gril za 12 i více tisíc. Přírodní dřevěné uhlí, to je ono.
  • Naprosto nic!

Celý gril váží 35 kg, takže je to poctivý materiál, ošetřená černou žáruvzdornou barvou. Navíc je vyroben zřejmě robotem, protože všechny otvory, závity atd. precizně pasují. Šrouby k montáži jsou zalité do plastu, takže si nikdo nemůže stěžovat, že nějaký chybí. Vše smontujete pomocí šroubů, kterých je v balení nejvíce. Potom, dva dlouhé atypické šrouby jsou na velký poklop grilu, kratší dva atyp. šrouby jsou na montáž nerez mřížky. a pátý atyp šroub-nejmenší je na montáž zarážky poklopu menšího válce. A ještě jeden na petlici od bočních dvířek. Při montáži nedotahovat hned šrouby naplno-zprvu úplně volně a až nasadite všechny u spojovaných dílů, tak potom dotáhnout naplno. U nerez mřížky sundat čepičky, vsunout do velkého víka zevnitř a zvenku zaaretovat opět čepičkama, oka zevnitř spodního korpusu přimontovat dvěma kratšími atyp šrouby. U komínku sundat klapku, vsunout zevnitř velkého poklopu grilu, přišroubovat komín a pak zpátky našroubovat klapku komínka s pružinou.
Po vybalení se Vám bude zdát, že to bude rozkvrdlaný obyčejný gril. Omyl! jak se vše postupně spojuje, tak konstrukce tuhne a výsledkem je betelný gril a udírna v jednom, jako hrom! To mi věřte. Doporučuji velký plochý šrobovák, kleště- kombinačky a střední křižák šroubovák. Ani jsem nepotřeboval návod, ale mějte ho po ruce, vy méně technicky zdatní. Za to se nikdo nemusí stydět, od toho to tam je.
Přeji pohodové grilování a uzení.

• Ano (21)
  • Ne (8)
Oldass

nováček

Oldass

Přidáno: 3. května 2011

(Upraveno 3. května 2011)

• hezký design
  • dobrá konstrukce
  • možnost grilování/uzení
  • pro někoho může být gril příliš veliký
  • dva šroubky měly kupodivu jiné stoupání závitu, takže nešly použít

Hezký gril. Někdo tu psal, že lze grilovat tak, aby tuk nekapal do uhlíků, ale to je špatně postavený gril, v takovém případě se totiž topí na dně grilu a ne na stavitelném roštu (to je špatně, protože k uhlíkům jde málo vzduchu a tuk stejně po čase steče). Takže se jedná o gril s možností nastavení výšky topeniště a s možností uzení s topením ve vedlejším topeništi.

• Ano (9)

L.Čech

Přidáno: 15. dubna 2011

• - bitelné provedení
  • - vše pasuje a lícuje - není problém se setavením
  • - výborý obrázkový návod na sestavení
  • - dobře zabaleno - nezničí se přepravou
  • - dostatečné odkládací plochy

Takže na nic jsem nečekal a hned ho roztopil. Táhne dobře, a regulace přívodu vzduchu je výborná, a poměrně rychle na regulaci tahu topeniště reaguje teplota v grilovacím těle. S podobnými grily - tedy těmi na dřevěné uhlí - mám dlouhodobé zkušenosti a mohu řící, že tento patří k těm zdařilým. Doporučuji ho tedy všem, kdo ještě nejsou zhýčkáni nějakými plynovými "stroji" co si na grily hrají. Klasika na gril je přece oheň a to je zde zachováno.
Mohu tedy fakt doporučit.

• Ano (20)

dobrá koupě

• Ano (5)

Přidáno: 20. května 2010

Zakoupeno v 123shop.cz

• Nádherný, montáž je pro kutila velice příjemný zážitek.
  • Žádný návod na provoz grilu - každý si musí sám přijít na to, jak
  • ho používat.

Zatím jen jedno grilování, takže přidám názor až po důkladném vyzkoušení.

• Ano (6)
  • Ne (4)

Miroslav Kulík

Přidáno: 21. dubna 2010

• Příznivá cena,
  • nižší hmotnost výrobku,
  • lehká manipulace
  • složitěqjší montáž, ale velmi dobře zpracovaný návod
  • pracné sestavení po dodání, ale zvládnutelné i pro lehce nešikovného člověka

s výrobkem jsem spokojen splnil mé očekávání

• Ano (11)

Přidáno: 13. prosince 2011

(Upraveno 13. prosince 2011)

Zakoupeno v Namir.cz

Hodnocení doufám bude 100%,ale bohužel je to dárek až na vánoce,tudíž ještě není vyzkoušeno

• Ne (5)

Přidáno: 8. února 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

Ještě jsem gril nepostavil.

• Ano (4)
  • Ne (25)